Cilt Bakımında Ekonomik Öneriler

Cilt bakımı için kullandığınız kozmetik ürünlerine yüksek miktarlarda para harcıyor iseniz ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız, ekonomik cilt bakım yöntemlerini deneyebilir ve kullandığınız kozmetik ürünlerde aldığınız sonuçlardan daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Unutmayınız ki kullandığınız makyaj malzemeleri içerisinde kimyasal bileşikler bulundurmaktadır. Bu kimyasal bileşenler kısa vadede cilt yenilemesi sağlarken uzun vadede cildinize zarar vermektedir. Ekonomik cilt bakım yöntemleri ise tamamen doğal ürünler ile yapıldığından herhangi bir yan etki göstermemektedir.

Cildinizi Temizleyebileceğiniz Ürünler:

– Domates

– Limon suyu

– Süt

– Ananas suyu

– Turunçgiller

Ayrıca kozmetik ürünleri içerisinde en fazla para harcadığınız tonikler yerine cildinizi gül suyu veya oksijenli su ile temizleyerek toniklere harcadığınız para miktarını epey azaltabilirsiniz.

Çay Toniği : 2 çay kaşığı papatya çayını veya yeşil çayı yarım su bardağı ılık su ile demlenmeye bırakın. 5-6 dakika demlenen suyun içerisine batırdığınız pamuk ile cildinizi temizleyin. Tonik ile temizleme işlemi bittikten sonra cildinizi yıkamaya, temizlemeye ya da kurulamaya gerek yoktur. Bu karışımı her gün rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yanıtla

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.