Mor Yemek Odasının Püf Noktaları

İnsanlar evlerinde yapacakları dekorasyon yeniliklerinde klasik renklerden biraz daha uzaklaşarak farklı ve göz alıcı renkler tercih etmektedirler. Evlerinin iç salonlarda yer alan dekorasyon renkleri içerisinde en popüler renk mor olmuştur. Mor renk, ilk bakışta doğru bir renk tercihi olmasa da son dönemlerin en iddialı renkleri olmuştur. Mor dışında pembe renklerde son dönemlerde tercih edilen yemek odası takımlarıdır.

mor yemek odası takımı

mor yemek odası takımı

Mor yemek odası bulunduğu alana kesinlikle farklı bir enerji yaymaktadır. Mor yemek odasının bulunduğu alanları dilediğiniz gibi dekore edebileceksiniz. Mor yemek odası takımlarında perdeleri, aksesuarları veya halıları bu renkle rahatlıkla kombine edebileceğiniz ürünlerdir. Morun baskın olan renklerinden kaçınmakta fayda vardır.

Mor Kombinesinde Renk Seçimi

Daha yumuşak mor seçimi ev dekorasyonunda daha yaygın seçilen renkler olmuştur. Mor yemek odalarında sandalyelerin renk seçimi odaların hareketlendirilmesinde çok etkindir. Mor renk kullanımı dekorasyon olarak çok koyu olarak düşünülse de kirliliğin gizlenmesi adına çok rahat kullanım sağlar. Mor renklerin yumuşatılması için oluşturulacak kombinasyonlarda pudra renk tercih etmek gerekir.

mor yemek odası

mor yemek odası

Mor yemek odası dekorasyonunda halı seçimi de özenle yapılmalıdır. Düz ve açık özellikteki halı tüketicilerin en çok ilgi gösterdikleri halı modeli olmuştur. Yemek odası takımlarında aydınlatma ürünlerinde sarkıt lambalar ve avizeler kullanılır. Dekorasyon yeniliklerinde alanın metrekaresi de dekorasyon için bir diğer önemli nedendir. Mor yemek odalarında, duvarların mor boya ya da duvar kağıdı uygulanması gerekir.

Yanıtla

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.